NX 12: The next generation design platform

Siemens kondigt NX 12 aan: Multidisciplinaire tools voor productontwikkeling op een unified platform. Bekijk de releasevideo.

  • Generative design geeft je de mogelijkheid om bestaande en nieuwe ontwerpen te optimaliseren. Deze (organische) ontwerpen zijn uitermate geschikt voor nieuwe additieve fabricage technieken zoals 3D printen. Bekijk een video 
  • Convergent modeling biedt nieuwe mogelijkheden voor het maken en optimaliseren van modellen voor 3D-printing en andere nieuwe additive productietechnieken.
  • Integratie met Mentor Graphics-technologie geeft nieuwe mogelijkheden voor multidisciplinair ontwerpen (https://www.mentor.com)

Met deze nieuwste versie van NX ™ brengt Siemens PLM Software de volgende generatie ontwerp, simulatie en productie oplossing op de markt, waarmee bedrijven in staat zijn een digital twin te realiseren in een end-to-end proces.

Digital twin in NX12

NX 12 verenigt daarnaast elektrische, mechanische en controlesystemen door middel van nauwe integratie met Mentor Graphics Capital en Xpedition portefeuilles voor elektrische systemen, harness en PCB design. Gezamenlijk bieden zij het enige echte multidisciplinaire platform dat vandaag de dag beschikbaar is op de markt

Lees meer over NX 12 of bekijk de release video.

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Subscribe

Volg ons ook op:

 

Enginia engineering logo

Enginia software logo