Simulatie en Analyse (FEA/ CAE)

Enginia biedt gecertificeerde trainingen voor o.a. Femap de CAE software van Siemens PLM Software. Voor beginnende gebruikers van simulatie en analyse software zoals Femap of Solid Edge Simulation bieden wij basistrainingen. Heb je al meer ervaring met FEA software dan kunnen wij op op maat training of online begeleiding bieden.

Femap basistraining Femap basistraining

De cursist leert de basisvaardigheden voor het uitvoeren van lineaire spanningsberekeningen en modelopbouw binnen de CAE software Femap.

Simulation basistraining Simulation basistraining

Het doel van de 2-daagse basistraining is om de gebruiker de basis beginselen van een goede Eindige Elementen simulatie bij te brengen, met gebruik van Simulation. Na het volgen van de training is de deelnemer in staat om een simulatie uit te voeren op part en assembly niveau. 

Online Training Online Training

Online training, ideaal voor verdieping in één specifiek onderwerp of functionaliteit of het opfrissen van de basiskennis van Solid Edge of Femap.

Simulation Masterclass Simulation Masterclass

Globale inschatting of nauwkeurige analyse?
Een simulatie model is altijd een vereenvoudiging van de werkelijkheid. Maar hebben we wel genoeg detail in ons model gestopt, of juist te veel?