GleisFrei

Verlaagt productie- en materiaalkosten met 25% dankzij Femap

GleisFrei

Zie hoe GleisFrei met CAE software aan de strenge nieuwe eisen van de spoorwegstandaarden voor frames, wielen, assen, samengestelde onderdelen en remsystemen voldoet, en tegelijkertijd de productiekosten met 25 procent heeft verlaagd.

Hydrauvision

Hoe CAD simulatie en design ondersteunen bij hoge product eisen

Hydrauvision

De producten van Hydrauvision ondergaan de zwaarste tests, aangezien ze in ruwe omgevingen worden gebruikt en moeten aanzienlijke operationele en omgevingsdruk weerstaan. En omdat ze gebruikt worden in offshore-toepassingen, moeten de producten aan strikte regels voldoen voordat ze kunnen worden verzonden. De klanten van Hydrauvision verwachten hoge kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid, maar ze verwachten ook snelle reactie en snelle doorlooptijd.
De inzet van FEA software Solid Edge Simulation én Femap helpt Hydrauvision om te gaan met deze hoge eisen.

Kotchergenko

Verhoogt productiviteit met 50% en genereert modellen 20% sneller

Kotchergenko

Bij Kotchergenko, een producent van industriële machines, is de productiviteit met 50% toegenomen, worden modellen 20% sneller gegenereerd en is de productkwaliteit verbeterd. Daarnaast is de informatiestroom/-uitwisseling met 25 procent verbeterd. 

Sportschoenenfabrikant ASICS Corp

Beperkt het aantal fysieke prototypen en verlaagt de productontwikkeltijd met 35%

Sportschoenenfabrikant ASICS Corp

Het bedrijf heeft bovendien de CO2-uitstoot bij de productie teruggedrongen en op basis van CAE-analyseresultaten beelden en films gemaakt voor organisatiesamenwerking en productmarketing.