NX Design

Geavanceerde ontwerpoplossingen voor slimmere beslissingen NX voor ontwerp is een geïntegreerde oplossing waarmee je innovatieve nieuwe producten kunt ontwikkelen. Het productontwikkelingsproces wordt door NX gestroomlijnd en versneld met toonaangevende ontwerptools en -technologieën. NX biedt het hoogste niveau van integratie tussen ontwikkelingsdisciplines in een open samenwerkingsomgeving.

NX Design voordeel

 • Snel, flexibel en efficiënt productontwerp
  NX-ontwerptools zijn superieur in kracht, veelzijdigheid en productiviteit. Je kunt sneller en efficiënter werken bij al je ontwerptaken: van 2D layout tot 3D modellering, assemblageontwerp, tekenen en documenteren.
 • Werk probleemloos met gegevens van andere CAD-systemen
  Door synchronous technology kun je met NX direct modellen gebruiken die zijn gemaakt met andere CAD-systemen. Je kunt snel, eenvoudig en efficiënt CAD-geometrie importeren en aanpassen vanuit elke bron. NX is dé oplossing voor gezamenlijk multi-CAD-ontwerp.
 • Kracht en capaciteit voor complexe producten
  NX tools voor assemblageontwerp zijn te gebruiken voor de meest complexe assemblages, zelfs al hebben ze duizenden onderdelen. Je kunt volledige multi-CAD digitale mockups maken met NX om snel problemen te identificeren en op te lossen.
 • Geïntegreerde validatie van productontwerp
  Om aan de wensen van de klant en de engineers te kunnen voldoen, biedt NX geïntegreerde, geautomatiseerde mogelijkheden voor validatie van productontwerp.  Je kunt voortdurend uw ontwerpen monitoren om te bekijken of ze voldoen aan de standaarden van je bedrijf en industrietak en eenvoudiger ontwerpen produceren die voldoen aan klantvereisten.
 • Visuele analyses vereenvoudigen het nemen van beslissingen
  Met NX visuele rapportage en analyse kun je direct proces- en productinformatie verzamelen en de invloed ervan visualiseren binnen de context van het 3D ontwerp. Visuele synthese van PLM-gegevens versnelt het ontwerpproces en maakt het nemen van beslissingen eenvoudiger.

Design resultaat

 • De ontwikkelingstijd verkorten met meer dan 30 procent
  Met baanbrekende technologieën, efficiënte interactie en gestroomlijnde workflows kunt u met de ontwerptools van NX ontwerptaken veel sneller afkrijgen dan met andere CAD-systemen.
 • Per jaar meer nieuwe producten introduceren
  Door het verbeteren van de ontwerpproductiviteit en verwerkingstijd geeft NX uw engineeringteam meer mogelijkheden voor het ontwikkelen van een groter aantal producten met minder resources.
 • Leveringscyclustijd verkorten met 35 procent
  Door de integratie van ontwerp, simulatie, tooling en productie kun je je ontwikkelingsprocessen transformeren en stroomlijnen, waarbij je vanaf het eerste concept tot aan de werkvloer steeds dezelfde kennis en gegevens gebruikt.

Offerte aanvraag                pdfDownload brochure NX Design