CAE software


Enginia levert voor elke type analyse van eenvoudig tot en met de geavanceerde sterkte- en of stromingsberekeningen diverse software oplossingen

Solid Edge Simulation

Solid Edge Simulation is een optionele volledig in het CAD-systeem Solid Edge geïntegreerd add-on analysetool. Hiermee kunnen Solid Edge gebruikers direct vanuit Solid Edge ontwerpvalidatie toepassen op onderdelen en samenstellingen in een vroeg stadium van het productontwikkelingsproces. Solid Edge Simulation is gebaseerd op de Femap® finite element modeling software en op de solver-technologie van NX™ Nastran®, ingebouwd in de gebuikersinterface van Solid Edge.

Offerte aanvraag

 

Femap NX Nastran

Femap is een stand-alone engineering simulatie software oplossing voor eindige elementen analyse (Eindige Elementen Methode). Hiermee bepaal je hoe een bestaand object zal reageren op een natuurkundig fenomeen. Femap is gebaseerd op Windows en Parasolid standaarden. Engineers gebruiken Femap om analyse modellen te ontwerpen en te analyseren. Van eenvoudige lineaire berekeningen tot geavanceerde stromingsberekeningen toe voorkomt Femap dat fysieke producten achteraf gewijzigd moeten worden omdat ze niet voldoen aan de functie waarvoor deze ontwikkeld zijn. 

Lees meer

 

Simcenter

Simcenter 3D zorgt voor een geïntegreerde, schaalbare, open en uitbreidbare omgeving voor 3D CAE. Het biedt mogelijkheden voor ontwerpen, 1D simulatie, testen en data management. Simcenter 3D versnelt het simulatie proces door het combineren van best-in-class geometrie editing, associatieve simulatiemodellering en multidisciplinaire oplossingen ingebed met ervaring uit de sector. Krachtige solvers bieden snelle en nauwkeurige structural-, akoestisch-, stromings-, thermisch-, bewegings- en composieten analyses, alsmede optimalisatie- en multi-physics simulaties.

Lees meer