Simcenter 3D

CAE teams worden geconfronteerd met steeds kortere tijd om de ontwikkeling van steeds complexere producten te ondersteunen. Zij moeten sneller resultaten leveren, zorgen voor nauwkeurigheid, ondersteuning bieden aan meerdere disciplines, samenwerking toestaan met development en system modelling en testen. Simulatie processen moeten expertise en best-practice workflows vast leggen om de efficiëntie en flexibiliteit van het team te verhogen. Simcenter ™ 3D is een volgende generatie 3D-CAE-oplossing op basis van het NX-platform en is een uitbreiding op NX CAE, NX Nastran, LMS Virtual.Lab en LMS Samtech. 

Simcenter ™ 3D zorgt voor een geïntegreerde, schaalbare, open en uitbreidbare omgeving voor 3D CAE. Het biedt mogelijkheden voor ontwerpen, 1D simulatie, testen en data management. Simcenter 3D versnelt het simulatie proces door het combineren van best-in-class geometrie editing, associatieve simulatiemodellering en multidisciplinaire oplossingen ingebed met ervaring uit de sector. Krachtige solvers bieden snelle en nauwkeurige structural-, akoestisch-, stromings-, thermisch-, bewegings- en composieten analyses, alsmede optimalisatie- en multi-physics simulaties.

Simcenter 3D is beschikbaar als een stand-alone simulatie omgeving. Het is ook volledig geïntegreerd met NX waardoor een grenzeloze CAD / CAE-ervaring beschikbaar is. 

Offerte aanvraag              

 

Kijk nu

Simcenter Portfolio

Digital Twin & CAE analysis

Kijk nu

Acoustic Performance

Structural Performance Analysis