PDM Software

Samenwerken tijdens projecten. Zowel intern als met klanten en leveranciers. Het werken met de juiste data is hierbij erg belangrijk. Het is vast heel herkenbaar projecten lopen vertraging op omdat je opnieuw veel tijd verliest aan het zoeken naar de juiste data. Uit onderzoek is gebleken dat engineers 40% tijd kwijt zijn aan het zoeken naar de juiste data.

Maak gebruik van een Data management systeem en voorkom onnodig tijdsverlies. Enginia levert onderstaande PDM oplossingen voor kleine, middelgrote en grote engineering afdelingen.

ManageEm software

ManageEm is een compleet, eenvoudig te bedienen en krachtig datamanagement oplossing voor engineering afdelingen die met Solid Edge werken.
Een engineer maakt elke dag nieuwe 3D modellen, tekeningen en andere bestanden. Er ontstaan allerlei extra informatie over zijn projecten en ontwerpen (technische documentatie, handleidingen, montagevoorschriften, e.d.) Al deze informatie moet duidelijk worden teruggevonden, doorgegeven, hergebruikt en gereviseerd. Elke engineer doet dit op zijn eigen wijze en volgens zijn eigen regels. Hierdoor wordt deze informatie onvoldoende helder, onvoldoende uniform en onvoldoende overdraagbaar.
Daarom: ManageEm!

Lees verder

Teamcenter PDM software

Teamcenter® is de complete product data management (PDM) oplossing van Siemens PLM Software. Teamcenter verhoogt de prestaties van je bedrijf door vastlegging van gegevens van producten en met behulp van workflows je engineeringprocessen ondersteunen. Teamcenter Rapid Start biedt een volledig geconfigureerde omgeving die vanuit één installatieprogramma in gebruik genomen kan worden. Na installatie kun je direct profiteren van alle krachtige mogelijkheden voor productgegevensbeheer van Teamcenter. Bovendien kun je naar wens deze uitbreiden met de aanvullende Teamcenter componenten. 

Lees verder

Video's Product Datamanagement

Kijk nu

Product data management: Waar begin ik

Kijk nu

Take control: beheers engineering data en processen

Kijk nu

Teamcenter Rapid Start toelichting

Vacature Sales Consultant

Vacature Sales Consultant

Nieuwe Femap releases beschikbaar

Nieuwe Femap releases beschikbaar

Verbeter je Windows icm Solid Edge in 2 minuten

Verbeter je Windows icm Solid Edge in 2 minuten