Conn-Weld Industries

Verkort ontwerptijd met 66% dankzij Solid Edge

Conn-Weld Industries

De fabrikant van mijnbouwapparatuur heeft de ontwerptijd met 66 procent verkort dankzij Solid Edge van Siemens PLM Software. "Met Solid Edge zijn onze medewerkers veel productiever", aldus Leonard Lane, senior productietechnicus.

Creative Distribution Automation

Verhoogt efficiency van de ontwerp- en productieprocessen met Solid Edge

Creative Distribution Automation

Fabrikant van voedingsapparatuur Creative Distribution Automation, heeft de efficiency van de ontwerp- en productieprocessen verhoogd met Solid Edge van Siemens PLM Software. "We zagen 3D-ontwerpsoftware als een noodzaak voor de technische ontwikkeling van het bedrijf en hoopten dat we onze kerncompetenties daarmee zouden kunnen verbeteren", aldus ontwerper Liu Daxiang.

Forbes Marshall

Verhoogt ontwerp efficiency met 60% dankzij overstap naar 3DCAD

Forbes Marshall

De fabrikant van meet- en regelinstrumenten heeft de ontwerpefficiency met 60% verhoogd, waardoor het hele proces van ontwerp tot en met productie sterk is verbeterd. Bovendien behoren leveranciersfouten als gevolg van beheerproblemen tot het verleden.

Green Box Industrial

Realiseert nauwkeurigere integratie tussen ontwerp en productie

Green Box Industrial

De maatwerkbouwer voor koel- en temperatuurregelingstoepassingen realiseert met Solid Edge van Siemens PLM Software een nauwkeurigere integratie tussen ontwerp en productie.

Hebo Maritiem Service

zet hijsplannen volledig in Solid Edge 3D CAD

Hebo Maritiem Service

Hebo Maritiem Service vervangt in samenwerking met Siemens Nederland, in opdracht van Rijkswaterstaat, de 6 vizierschuiven van de stuwcomplexen Driel, Amerongen en Hagestein in 3 jaar tijd.

Hydrauvision

Hoe CAD simulatie en design ondersteunen bij hoge product eisen

Hydrauvision

De producten van Hydrauvision ondergaan de zwaarste tests, aangezien ze in ruwe omgevingen worden gebruikt en moeten aanzienlijke operationele en omgevingsdruk weerstaan. En omdat ze gebruikt worden in offshore-toepassingen, moeten de producten aan strikte regels voldoen voordat ze kunnen worden verzonden. De klanten van Hydrauvision verwachten hoge kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid, maar ze verwachten ook snelle reactie en snelle doorlooptijd.
De inzet van FEA software Solid Edge Simulation én Femap helpt Hydrauvision om te gaan met deze hoge eisen.

Kimball International

Ontwerpt en wijzigt sneller geimporteerde oude CAD-gegevens met Solid Edge

Kimball International

Dankzij Synchronous Technology van Solid Edge is de meubelfabrikant niet meer aan ontwerpgeschiedenis gebonden, maar kan het bedrijf profiteren van decennia oude maar zeer waardevolle ontwerpen.

Loccioni Group

Realiseert innovatief ecosysteem met Solid Edge

Loccioni Group

De dienstverlener voor de productiesector Loccioni Group, heeft handmatige taken geëlimineerd, de cyclustijden verkort en het aantal fouten verminderd met Solid Edge en Teamcenter (PDM) van Siemens PLM Software.

Magic System

Verhoogt productiviteit met 20% dankzij Solid Edge

Magic System

Robotica ontwikkelaar heeft de ontwerpproductiviteit met 20 procent verhoogd dankzij Solid Edge van Siemens PLM Software. De ontwerptijd is verkort en het aantal fouten is afgenomen. Magic System heeft bovendien de ontwerpcapaciteit verhoogd door een standaardontwerpproces te implementeren.

Matica Technologies

Verkort ontwerptijd met Solid Edge & Teamcenter

Matica Technologies

De fabrikant van kaartprinters gebruikt Solid Edge van Siemens PLM Software om de werkzaamheden te stroomlijnen en de beslissingstijd te verkorten. De printers worden gebruikt voor uiteenlopende kaarten, zoals paspoorten, bankkaarten, id-kaarten en SIM-kaarten. Naast CAD gebruikt het bedrijf ook Teamcenter van Siemens voor datamanagement.

Tecnofer

Verbetert ontwerp & simulatie met Solid Edge

Tecnofer

De fabrikant van recycling-apparatuur en -machines heeft het ontwerp en de simulatie van omvangrijke constructies verbeterd dankzij Solid Edge van Siemens PLM Software. Er is een betere samenwerking bij de productontwikkeling en de doorlooptijd is teruggebracht.