Solid Edge Trial

Gratis 45-dagen gebruik maken van Solid Edge zonder beperkingen in het aantal opgeslagen bestanden, de onderdeelgrootte of andere factoren die je beperken bij het maken van complete productontwerpen. Probeer gratis de Solid Edge 3D CAD software en ervaar zelf hoe je met Solid Edge:

  • het ontwerpproces versnelt;
  • sneller revisies maakt;
  • geïmporteerde 2D en 3D CAD gegevens beter kunt hergebruiken. 

Lees meer

Solid Edge voor studenten

Voor studenten die willen uitblinken in hun technische studie, levert de GRATIS Solid Edge® Student Edition de meest geavanceerde 3D CAD-technologie. Solid Edge geeft je de vrijheid om je ideeën snel en intuïtief vast te leggen.

Lees meer

Solid Edge Subscription

Op zoek naar professionele 3D CAD software passend bij je budget? Of zoek je voor een kortdurende project tijdelijk Solid Edge? Kies dan nu voor Solid Edge Subscription waarmee je Solid Edge per maand kan huren. 

Lees meer

Solid Edge Viewer

Met de gratis Solid Edge viewer bekijk je alle Solid Edge bestanden vanuit de werkplaats, inkoop-/verkoopafdeling of elders.

Lees meer

Solid Edge FREE 2D

Solid Edge® 2D CAD, hét gratis alternatief voor AutoCad
Solid Edge 2D Drafting is de 2D CAD software variant van Solid Edge, en te gebruiken met alle normen ISO, ANSI, BSI, DIN, JIS en UNI, en volledig gratis te downloaden.

Lees meer

JT2GO

JT bestanden zijn lichtgewicht 3D modellen, ideaal voor interne communicatie (bijvoorbeeld met werkvoorbereiding en productie), maar ook voor communicatie met leveranciers en klanten. 

Lees meer

XpresReview

XpresReview is een gratis oplossing van Siemens PLM Software om snel en effectief ontwerpen te kunnen beoordelen. Met XpresReview kun je alle modellen (NX en Solid Edge) en gerelateerde documenten samenvoegen in één pakket, zodat de belanghebbende alle benodigde informatie heeft om een project te kunnen beoordelen.

Lees meer