Trainingen

Welkom op de trainingswebsite van Enginia. Enginia is als Siemens Reseller, gecertificeerd in het geven van trainingen voor:

  • 3D CAD software Solid Edge
  • CAE software Femap
  • Product Data Management Software Teamcenter
  • en aanverwante producten.

Onze engineers van de Business Unit Enginia Engineering werken dagelijks met onze software. De trainingen die Enginia geeft, bevatten hierdoor ook ervaring uit de praktijk en bestaan uit meer dan alleen het aanleren van functions en features. 

Welke type training zoek je

3D CAD Solid Edge

Enginia biedt gecertificeerde trainingen voor de 3D CAD software Solid Edge. Van basistraining voor beginners, professional training voor de ervaren gebruikers tot en met omscholingstrainingen.

Simulatie en Analyse (FEA/ CAE)

Voor beginnende gebruikers van simulatie en analyse software zoals Femap of Solid Edge Simulation bieden wij basistrainingen. Heb je al meer ervaring met FEA software dan kunnen wij training customize training of online begeleiding. Warning: filemtime(): stat failed for /var/www/clients/client29/web260/web/images/Femap/NX8_Simulation_-_roof_crush3.png in /var/www/clients/client29/web260/web/administrator/components/com_zoo/helpers/zoo.php on line 139

Favoriete trainingen

Solid Edge Kickstart Solid Edge Kickstart

Ben je nieuw met Solid Edge? Wij helpen je met een kickstart! Met onze hulp bij het implementeren maak je direct optimaal gebruik van je nieuwe software.

KeyShot Training KeyShot Training

Wil je toelichten waarin jouw product zich onderscheidt van de concurrent, wil je een tijd-realistische weergave van een aantal processtappen in een machine of moet je een werkvolgorde uitleggen voor de montage van een wat complexer onderdeel: maak een animatie!

Solid Edge Programmeer training Solid Edge Programmeer training

Door een macro op maat kan men sneller en eenvoudiger met Solid Edge te werk gaan. Wil je je hier een keer echt goed in verdiepen? Volg de 3-daagse programmeer training!

Synchronous training Synchronous training

Leer werken met Synchronous Technology.